Gulvafslibning

Velkommen til Gulvspecialist Danmarks bedste gulvsliber til Danmarks laveste priser.

Som førende gulvspecialist kan vi prale af 25 års branche erfaring.

Vi har leveret et komplet udvalg af serviceydelser og har i denne periode opbygget et misundelsesværdigt ry i hele Danmark pga vores konkurrencedygtige priser. Tryk her for beregning af din gulvafslibning pris.

Ingen opgave er for stor eller for lille til vores firma, som vil påtage sig enhver opgave, fra et badeværelse til en gymnastiksal. Vi er altid beredt og venter blot på at du eller din virksomhed kontakter os.

Væk dine gamle gulve til live igen eller giv dit nye gulv en fantastisk  glød.

Uanset dit nuværende gulvs kvalitet vil vi være i stand til at levere et fantastisk poleret eller afhøvlet gulv gulv. Altid til en pris der svare til det professionelt udførte arbejde.

Vi tilbyder en bred vifte af finish og teksturer så dit valg af materiale kommer til at matche din eller dit firmas stil.

Hvis du er på udkig efter en professionel gulvslibning er du derfor kommet til det rette sted!

Mange års erfaringer indenfor branchen har kvalificeret os til at garantere brug af de bedste maskiner indenfor for gulvafslibning.  Der for få vi altid det bedste slutresultat og sviner mindst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og gode priser

Vi tilbyder gerne gratis rådgivning til dit gulvslibningsprojekt og vil yderst gerne dele ud af vores ekspertise så vi kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du skal have afslebet dine gulve.

Tak fordi du overvejer Gulvspecialisten

Vi er konkurrencedygtige til de helt rigtige priser

Følg os på Facebook | Del på LinkedIn | Del på Twitter